Over ons

Dennis en Gijs
Dennis en Gijs
Wij werken duurzaam

Als je dat zegt, heb je natuurlijk wel wat uit te leggen. Duurzaamheid is dynamisch en ontwikkelt zich mee met maatschappelijke issues. Vandaar dat duurzaamheid voor ons meer een richting is dan een doel.

Duurzaamheid omschrijven wij als:

“ Een bedrijfsvoering die zowel een goed bedrijfsrendement nastreeft als kansen voor een beter milieu, een goede werkomgeving en betere maatschappij. ”

We denken daarom goed na over inkoop van producten, werkomstandigheden en voortgang van ons bedrijf.

onzekeuken
Onze keuken
Onze keuken
Onze keuken
Onze keuken
overgijs
Gijs

Ik ben vader van 2 mooie kinderen en woon samen met Anouk. Vroeger al liep ik met mijn oma door de moestuin om daarna samen de ingrediënten te verwerken in de maaltijd. Ik denk dat het daar begonnen is.
lees meer lees minder In mijn jonge jaren was al duidelijk dat ik kok wilde worden. Nadat ik op 10-jarige leeftijd mijn oom mocht helpen in de keuken wist ik het zeker!

Bijna alles wat ik doe heeft te maken met eten en het inspireert me om anderen mee te laten genieten.

Samen met Dennis geef ik onze deelnemers vertrouwen in de keuken en zorgen we voor een unieke ervaring.

overdennis
Dennis

Als kind was ik met andere dingen bezig dan koken. Verder dan zandkoekjes bakken kwam ik niet. Daar kwam verandering in toen ik na mijn middelbare school een richting moest kiezen.
lees meer lees minder Op de hotelschool ben ik besmet geraakt met het horeca-virus. Aan het einde van mijn opleiding heb ik gekozen voor de keuken.

Ik heb in kleine en grote restaurants gewerkt: van bistro's en hotelketens tot chef-kok in een horecabedrijf waar we onder andere maaltijden voor topsporters bereidden.

Gijs en ik kennen elkaar al ruim 10 jaar.

Adres Utrechtseweg 293
3818 EH Amersfoort

Email info@culinairverantwoord.nl
Telefoon 033-2022141

Culinair Verantwoord : kookschool en catering

Powered by AMSET