Boerderij koken

Boerderij koken
boerderij koken is een concept..

waarbij we hedendaagse gerechten bereiden met oude kooktechnieken. Net als onze grootouders maken we gebruik van de planten die direct uit de natuur komen. Zo is er bijvoorbeeld een aantal planten dat nu beschouwd wordt als onkruid, maar heel goed gebruikt kan worden als tuinkruid. We gaan op zoek naar brandnetel, zevenblad en melde die we rond de boerderij kunnen vinden.

Tijdens het koken in de buitenlucht ben je niet alleen aangewezen op de producten die voorhanden zijn, maar ook op elkaar. Naast dat boerderij koken gezellig is, is het ook goed voor de teambuilding. Samen een menu bedenken en aan de hand van een goede planning een mooi diner op tafel zetten.

De Kookschool
Boerderij koken is teamwork
lees onze blog
Boerderij koken
duurzaam

Bij Boerderij koken staat duurzaamheid centraal. Duurzaamheid betekent voor ons zoveel mogelijk gebruik maken van producten uit de omgeving en die zo optimaal mogelijk gebruiken. Ook wel "no waste" genoemd.

Boerderij koken
kooktechniek

Voor het bereiden van de gerechten maken we gebruik van de kooktechnieken van onze grootouders. We maken bijvoorbeeld risotto in een hooikist, we roken vis in een rookton en garen kipfilet onder de grond.

Adres Utrechtseweg 293
3818 EH Amersfoort

Email info@culinairverantwoord.nl
Telefoon 033-2022141

Culinair Verantwoord : kookschool en catering

Powered by AMSET