Bedrijfsuitje

Bedrijsfuitje
ga je voor de kookbattle?

De kookestafette?
Of denken jullie meer "Out of the Box"?

In de keuken komen veel aspecten samen. Koken draait om planning, samenwerken en vooral gezelligheid. Daarom is een kookworkshop de ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje. Wie van je collega's presteert het best onder druk of welke collega blijkt ineens een keukenprins(es) en wordt de Chef? De teambuilding kookworkshops bieden we aan vanaf 10 personen vanaf 50 euro per persoon. Onze kookworkshops zijn inclusief onbeperkt gebruik van ons drankassortiment.

basisprogramma

16.00 uur Ontvangst in onze keuken
Iedereen komt binnen en wij schenken een drankje in
16.15 uur Aanvang kookworkshop
Na een korte instructie gaan jullie lekker aan de slag met het bereiden van de gerechten
18.00 uur Aan tafel!
De zelfgemaakte gerechten zetten we op tafel en met z'n allen genieten we van het lekkers dat jullie gemaakt hebben
19.00-19.30 uur Einde kookworkshop
Na een kopje koffie of thee is iedereen weer vrij om te gaan!

Kookbattle
kookbattle

Tijdens de kookbattle maken we 2 teams die tegen elkaar strijden. Elk team krijgt dezelfde ingrediënten onder begeleiding van een professionele chef. Van deze ingrediënten moet een 3-gangen diner gemaakt worden. Welk team weet elkaar het best te motiveren om tot een winnend eindresultaat te komen? Bonuspunten voor creativiteit en samenwerking.

“ Een strijd waar nog lang over nagepraat zal worden! ”

kookestafette

Een pittige kookopdracht waarbij het aankomt op communicatie. Een uitdagend gerecht moet binnen 1,5 uur bereid worden volgens receptuur. We koken in teams. Elke 15 minuten worden de deelnemers vervangen door een ander teamlid die dan verder gaat aan het gerecht waar de ander gebleven is. Overdracht en teamwork is essentieel om dit tot een goed einde te brengen.

Kookestafette
Out of the Box
out of the box

Het wordt een verrassing wat er op tafel komt. Samen met je collega's helemaal "Out of the Box". 3 verschillende boxen met ingrediënten en 3 verschillende teams. Onder begeleiding van de chefs maken we hier een mooi 3-gangen menu van. Natuurlijk kunnen we hier ook meer teams en meer gangen van maken.

“ Elkaar inspireren en samen een menu bedenken zal de grootste uitdaging worden! ”

Boerderij koken

Tijdens het koken in de buitenlucht ben je niet alleen aangewezen op de producten die voorhanden zijn, maar ook op elkaar. Naast dat boerderij koken gezellig is, is het ook goed voor de teambuilding. Samen een menu bedenken en aan de hand van een goede planning een mooi diner op tafel zetten.

Boerderij koken
Thema-kookworkshops
Thema kookworkshops

Naast onze teambuiding kookworkshops hebben we ook kookworkshops in verschillende thema's. Wordt het Pizza & Pasta, Mexicaans of een Culinaire Wereldreis?

Adres Utrechtseweg 293
3818 EH Amersfoort

Email info@culinairverantwoord.nl
Telefoon 033-2022141

Culinair Verantwoord : kookschool en catering

Powered by AMSET